Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Virtuaalihevoset » Pihatto » Rilla

Tämä on virtuaalihevonen • This is a sim-game horse

 

UUSI OSOITE

 

Kevolehdon Ritari

Kutsumanimi Rilla Omistaja Dragon Age Estate, VRL-13369
Rotu Suomenhevonen Kasvattaja Kevolehdon, VRL-11247
Sukupuoli Ori Ritari Lady Roxana
Väri Rautias Sukutaulu Huvitutin Veijari x Taikakuun Polanne
Säkä 153 cm Osaaminen ko.HeA  re.105 cm  me.100 cm
Ikä 08.08.2016, 4-vuotias Painotus Yleispainotteinen

Rilla on aika nyhverö ja arka kaveri. Suomipoika pysyy aina tarhan taka-alalla tai karsinan nurkkauksessa piilossa. Ihmisiä hevonen kunnioittaa, mutta käyttäytyy hyvin ujosti ja varautuneesti. Tuttujen kanssa Rilla on kuin toinen hevonen ja jaksaa piristää arkea pienillä jekuilla tai pusuttelemalla. Hevosten kanssa Rilla on arka ja heikko, että alistuu helposti muiden hevosten kavion alle. Helppo kengittää ja eläinlääkärin kanssa leppoisa tapaus.

Taluttaessa Rilla kävelee hienosti vierellä ja saattaa välillä säikkyä yllättäviä tekijöitä esimerkiksi juoksevaa lasta, puusta lähtevää lintua tai katolta tippuvaa lunta. Hoitaessa Rilla on helppo ja vähän tylsä kaveri. Ori liikkuu vain jos saa siihen luvan ja ei turhia säädä toimenpiteiden aikana. Siksi Rillan uskaltaa antaa kaikille käsiteltäväksi. Kaviot nousevat käskystä ja varusteet menevät ongelmitta päälle, vaikka kuolainten kanssa jaksaa välillä tapella.

Selkään noustessa Rilla on vähän herkkis, että alkaa heti pyörimään ympyrää ja seisoo malttamattomasti paikoillaan. Alkutunnista Rilla on reipas kipittäjä ja saattaa kyttäillä kentän nurkkia sekä kentän laidalla olevia vihreitä miehiä. Ratsuna vähän säikky ja varautunut, että oria saa kannustaa jatkuvasti eteenpäin. Kunhan ratsastaja on rauhallinen ja määrätietoinen, uskaltaa Rillakin rentoutua ja hakeutua oikeaan muottiinsa.

Kouluratsuna Rilla on herkkänahkainen, etenkin suusta ja kyljistä äärimmäisen herkkä. Mitä pienemmät avut ovat sitä vähemmän syntyy ristiriitoja orin kanssa. Rilla ei tykkää, jos kokoajan vedetään suusta tai jaloilla potkitaan eteenpäin. Jatkuvista avuista Rilla ottaa nopeasti nokkiinsa ja voi alkaa pukitella, peruutella ja tehdä aivan omia juttujaan. Rillan kanssa pehmeät kädet ja hiljaiset jalat, niin ori on mitä ihanin ja reippain kouluratsu.

Rata- ja maastoesteille on sama kaava kuin sileällä. Mitä vähemmän apuja antaa sitä paremmin Rilla menee, etenkin kun rataesteillä kuumuu huomattavasti. Maastoesteillä Rilla on säikky, kyttäilevä ja kieltoherkempi. Orilta löytyy hyvää hyppykykyä ja kapasiteettia, mutta ori vaatii tarkkaa ratsastusta esteiden väliin ja ratsastusteille. Haahuilee nopeasti omille teilleen, jos ratsastaja nauttii vain kyydistä. Maastossa Rilla on hyvin säikkytapaus, mutta kaverin kanssa rennompi.

Uusissa paikoissa ja matkustaessa ori on hermostunut. Lastaaminen on vaikeaa ja Rilla ei vapaaehtoisesti mene edes kuljetusautoon. Uusissa paikoissa kyttäilevä ja säpäkkänä, mutta kunnon tutustumiskierroksen jälkeen ori rentoutuu. Ujostaa uusia ihmisiä ja valokuvaajien salamavalot pelottavat eniten. Samoin maastolenkillä vastaan tulevat otsalamppu- miehet ovat maailman pelottavin asia Rillan mielestä. Silloin juostaan karkuun ja kovaa – ratsastajan kanssa tai ilman.

Sukutaulu

i. Huvitutin Veijari
sh, m, 155 cm

ii. Vennamon Nauru
sh, rt, 158 cm

iii. Raitavan Nevada
SLA-II
sh, rt, 161 cm

iie. Kamomilla
sh, rt, 152 cm

ie. W.B. Vivianna
sh, trt, 154 cm

iei. Iltaruskon Rontti
sh, rt, 153 cm

iee. Savimajan Lilian
sh, rt, 154 cm

e. Taikakuun Polanne
sh, rt, 153 cm

ei. Talventamppaaja
SV-I, KTK-III
sh, rtkm, 152 cm 

eii. Talviukkonen
SLA-I, YLA1, KERJ-I
sh, rtkm, 157 cm

eie. Ilonpilaaja
SLA-I, YLA1, KERJ-I
sh, rt, 167 cm

ee. Ventoksen Puppua
SV-II, KTK-III
sh, rt, 152 cm

eei. Hölyn Pöly
KRJ-II, ERJ-II, YLA2, SLA-I
sh, rt, 158 cm

eee. Ch Aronan Tiituliini
SV-I, YLA1, KTK-II, KRJ-I
sh, rt, 147 cm

 

Kilpailukalenteri

18.02.2017 | Faodail | Calla | Helppo A | 5 / 38
07.02.2017 | Faodail | Calla | Helppo A | 3 / 38
02.02.2017 | Faodail | Calla | Helppo A | 3 / 38

©2020 Virtuaalihevoset - suntuubi.com